Death Stranding ima preko 10 miliona igrača

0
47

Hideo Kojima i Kojima Productions su preuzeli veliki rizik kada su odlučili da razviju Death Stranding. Tehnički simulator isporuke sa drugačijim gejmplejom i „frustrirajućom“ mehanikom. Uprkos tome, igra je uspela da pronađe svoju publiku, i iako je možda imala spor početak, Death Stranding je do sada igralo više od 10 miliona ljudi.

Objavljujući na svom blogu, Kojima Productions je rekao: „Do 8. novembra 2022. DEATH STRANDING se povezao sa preko 10 miliona Portera širom sveta na PlayStation 4, PlayStation 5 i PC-u. Ova prekretnica dolazi kada franšiza DEATH STRANDING proslavlja svoju 3. godišnjicu nakon lansiranja 8. novembra 2019.“, a na zvaničnom Twitteru je dodato „Hvala svima na vašoj podršci!“

Nakon lansiranja krajem 2019., Death Stranding je naišao ne samo na mešovitu kritiku, već i na mešoviti komercijalni prijem – pri čemu je nova franšiza bila lošija na nekim tržištima dok je bila odlična na drugim. Međutim, do marta 2021. godine, igra je zvanično prodata u 5 miliona primeraka, što se učvrstilo kao uspeh.

Od tada, Death Stranding je video višestruka dodatna izdanja, uključujući i next-gen Director’s Cut, kao i da je došao na usluge pretplate kao što je Xbox Game Pass za PC. Bez obzira da li je dodatnih 5 miliona došlo od prodatih kopija ili ne, impresivno je videti tako jedinstvenu igru koja okuplja tako impresivnu publiku.

As of November 8th, 2022, "DEATH STRANDING" has connected with over 10 million Porters worldwide across PlayStation 4, PlayStation 5 and PC.
Thank you everyone for all of your support!
🌈🦀🐟🐋☔🌱👻🌪💀👶👍https://t.co/HCOGJQ7XOI#DS_3rd#KojimaProductions #DeathStranding pic.twitter.com/CZqYLxQUGc

— KOJIMA PRODUCTIONS (Eng) (@KojiPro2015_EN) November 8, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Death Stranding ima preko 10 miliona igrača appeared first on PLAY!.

Original Article