Death Stranding dolazi na iPhone uređaje sledeće nedelje

0
71
death-stranding-dolazi-na-iphone-uredjaje-sledece-nedelje

Prošlog juna, Hideo Kojima je najavio da će nagrađivana igra otvorenog sveta ‘strand-type’ Death Stranding stići na Appleovu Mac platformu. Ovo je kasnije praćeno otkrićem da će igra takođe stići na najnovije iPhone modele. Inicijalno planirano za izlazak krajem prošle godine, Death Stranding je sada dobio zvanični datum izlaska za iOS.

Tim iz Kojima Productions je putem saopštenja za štampu najavio: “DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT, definitivna verzija akcione igre koja izmiče žanru, režirana od strane Hidea Kojime i sa Normanom Reedusom u glavnoj ulozi, kreće na Apple uređaje u utorak, 30. januara 2024. Igra će biti dostupna na iPhone 15 Pro modelima pokretanim A17 Pro čipom i svakom iPadu i Macu sa M-serijom čipova.”

Igra će koštati $39.99 pri lansiranju, ali tokom perioda prednarudžbine možete dobiti naslov sa 50% popusta, što ga svodi na samo $19.99 – sjajna ponuda za ono što je verovatno jedna od najunikatnijih AAA igara prethodne generacije.

Death Stranding obeležava treću AAA igru koja dolazi na najnovije iPhoneove Applea, sa Resident Evil Village i RE4 Remake koji su izašli krajem prošle godine. S obzirom da svaki od ovih naslova ima drugačiji pristup grafičkim i performansnim opcijama, biće zanimljivo videti kako će se postavke Death Strandinga predstaviti kada igra bude lansirana za nedelju dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More