Dead Space Remake će imati i alternativni završetak

0
35
dead-space-remake-ce-imati-i-alternativni-zavrsetak

Dead Space Remake je predodređen da postane hit, pružajući moderno prepričavanje originalne igre sa poboljšanjima u igrivosti i velikim grafičkim detaljima. Kako se ispostavilo, u rimejku će biti jedna iznenađujuća promena sa dodatkom alternativnog kraja.

Iako razvojni tim nije potvrdio nikakve promene u završetku igre, kompletna lista trofeja/dostignuća je sada objavljena na mreži preko Exophase, a jedno od ovih dostignuća se dodeljuje nakon što se vidi „alternativni završetak na bilo kom režimu težine“.

Ovo je zanimljivo, jer otvara vrata za nekoliko različitih mogućnosti. Dok je Dead Space 1 nudio odličnu, samostalnu priču, nastavci, posebno Dead Space 3, nisu bili toliko popularni. Uz dodatak alternativnog kraja, EA bi mogao da priprema novi set nastavaka Dead Space franšize koji se postavljaju nakon prve igre, pretvarajući ovaj rimejk u nešto poput reboota.

Verovatniji scenario je da je ovaj alternativni završetak samo zabavni easter egg, slično tajnom završetku u Far Cry 4, na koji možete naići manje od deset minuta u igri.

Dead Space Remake će se pojaviti na PC-u, Xbox Series X/S i PS5 27. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More