Dead Rising dobija reboot?

0
41
dead-rising-dobija-reboot?

Dead Rising je bila jedna od zanimljivijih ekskluziva Xbox 360 konzole. Nastavci igre nisu bili na nivou originala iz 2006. godine, ali fanovi franšize se i dalje nadaju novom delu. Srećom, izgleda da je više Dead Rising-a na pomolu – i to u vidu reboota.

Jez Corden, koji je upućen u industriju, odgovorio je Xbox korisniku koji je rekao da je zavoleo platformu zbog igre Dead Rising, time što mu je rekao: “Ako voliš Dead Rising, možda te uskoro čeka nešto lepo…”

Kad su ga pitali za više informacija, Corden je rekao da igra može biti za više platformi, ili možda samo za konzole, rekavši “Ne znam za platforme, samo znam da franšiza možda dobija reboot.”

Najinteresantnije što je Corden rekao je da ova nova igra neće biti Dead Rising 5, i da će biti drugačija od prethodnih delova, rekavši “Čuo sam da je to reboot, Capcom je u dobroj formi u poslednje vreme.”

Corden je istakao da su ovo samo glasine i da se ne treba uzdati u njih, ali je lepo čuti da bi Dead Rising mogao da se vrati – i da će biti sličniji prvoj igri. Videćemo šta će biti od toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More