Dead Island 2 ponovo odložen

0
19

Iako su svi znakovi ukazivali da će Dead Island 2 konačno biti objavljen ove godine, razvojnom timu je potrebno još malo vremena da dotera igru. Danas je objavljeno da će Dead Island 2 biti odložen za nekoliko meseci, pomerajući lansiranje na drugi kvartal 2023. godine.

Dead Island 2 više neće izlaziti u decembru. Umesto toga, tim će dobiti dodatnih 12 nedelja za rad na igri, a sada je određen novi datum izlaska – 28. april.

„To nije ono što smo želeli da uradimo. Želeli smo da to uradimo kako treba – najavimo igru sa stilom, stavimo datum izlaska, lansiramo na vreme i proslavimo dobro obavljen posao. Čekali smo dok nismo bili SIGURNI u datum izlaska pre nego što smo objavili Dead Island 2. Tako da ironija nije izgubljena za nas” navodi se u izjavi Dambuster studija.

Iako je žalosno videti ovu igru ponovo odloženu, tim zvuči uvereno da će izaći sledeće godine, tako da nemojte očekivati da će nestati ili se vratiti u ponor. Dok Dead Island 2 neće biti lansiran 6. decembra, Dambuster će tog datuma prikazati novi gejmplej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Dead Island 2 ponovo odložen appeared first on PLAY!.

Original Article