Prethodni mjesec bio je prvi u kojem je naizgled nezaustavljiva zvijer zvana PUBG pokazala naznake ranjivosti. Igra je, naime, prvi put od svojeg prošlogodišnjeg izlaska, kad je još imala status early accessa, zabilježila pad u broju aktivnih igrača, i to za pozamašnih 7%. Na više od tri milijuna duša, to je ogromna brojka.

PUBG-u se zamjera presporo izdavanje esencijalnih zakrpa i dodatnog sadržaja, neprestani problemi sa serverima te pošast cheatera – jadnika koji će platiti novac da bi nama poštenim igračima skidali glave i kvarili zabavu.

Jesu li stvari doista tako crne? Ima li u PUBG-u još uvijek zabave? Susreću li se cheateri na svakom koraku? Pitanja je mnogo, a odgovore ćemo potražiti u sutrašnjem live streamu, u kojem ćete od 18:30h na našem YouTube kanalu uživo moći pratiti akciju te sudjelovati u raspravi s našim urednikom hardvera, Davorom “SUPERDAVOR” Šuštićem, i drugim gledateljima.

Kao i u vrlo uspješnom prvom streamu PUBG-a, Davor će pratiti vaša pitanja i komentare te uživo odgovarati na njih, stoga navratite, pitajte i komentirajte. Kako bi notifikacija o početku streama stigla na vaš mobitel, posjetite naš YouTube kanal i pritisnite tipku “Subscribe“.

Prekaljeni ratnici, u koje će sutra biti uprte oči javnosti i oružja neprijatelja, su:

Krunoslav “Kuky_HR” Kukan – strah i trepet seoca pored Varaždina, nadaleko poznat po požrtvovnosti i spremnosti da baš sve napravi za ekipu. U timu je omiljen zbog navike da poziciju neprijatelja opisuje s: “Vidim lika”

Karlo “olrakful” Grdić – mlad, nadobudan, bez dlake na jeziku, ili igdje drugdje. Zna otići naprijed, tragično nastradati pa se ljutiti na lag. Ponekad prigovara, ali često nešto i pogodi, stoga redovito istrčava u prvoj postavi

Anubisath – misteriozni Vinkovčanin, o kojem se ne zna gotovo ništa, osim da se možda zove Goran. Danju je učitelj engleskog jezika u jednoj slavonskoj osnovnoj školi, a noću se pretvara u stroj za virtualno ubijanje. Ovo će mu biti prvi javni nastup, a tremu liječi dvopekom i čajem od koprive, nadaleko poznatim zbog svojeg antidiuretskog učinka

Davor “SUPERDAVOR” Šuštić – ljepilo koje drži ovo društvance na okupu. Uvijek spreman za dobar headshot, bilo da ga prima jer nije pazio gdje stoji, bilo da ga udijeli drugome. Igru ćete pratiti iz njegove perspektive, a moći ćete vidjeti i kako mu se lice grči od tuge, nakon što ga četiri sekunde nakon slijetanja netko oplete tavom

Gledamo se sutra!

Article source: http://www.bug.hr/tv/danas-uzivo-streamamo-pubg-umire-li-najveci-gejmerski-hit-novijeg-doba-2995