Da li to Playstation ekskluziva dolazi na PC Game Pass?

0
61

Nedavno je zvanični PC Game Pass Twitter nalog izmenio svoj profil na društvenim mrežama zbog čega su se razmahali jezici i naterali sve da postanu sumnjičavi o tome šta se to zapravo dešava.

Nalog, sa porukom koja kaže „ponekad samo volimo dobru pejzažnu sliku #newprofilepic” navodi vas da pogledate novu ikonu – koja ima pejzaž koji naizgled podseća na Death Stranding Hidea Kojime.

Ako kliknete na sliku i pogledate dalje od brendiranja Game Pass-a, videćete pejzaž koji prilično liči na pejzaže inspirisane Islandom koje ćete videti u Kojiminom najnovijem naučno-fantastičnom epu. Tvit ispod, na primer, naglašava neke od sličnosti sa slikom i šta ćete videti u igri dostupnoj samo za PlayStation i PC.

Ali da li ovo zaista može biti nagoveštaj da Death Stranding dolazi u Game Pass? Da li je ovo samo oda Death Strandingu, a možda nije neka neobična Starfield promocija ili tako nešto?

Možda mislite da je ideja da Death Stranding – jedna od Sonijevih najistaknutijih PlayStation ekskluziva prošle generacije – koji dolazi u Game Pass preterana. Zašto bi Sony stavio ovakav naslov pravo u ruke svog nekadašnjeg rivala? Ali to ne bi bilo prvi put da se to dogodilo – u stvari, već smo videli dve igre u vlasništvu kompanije Sony kako stižu na Game Pass uslugu u obliku MLB The Show 22 i MLB The Show 21.

Found it pic.twitter.com/xlHwrqz0qD

— NV (@naven0m) August 16, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Da li to Playstation ekskluziva dolazi na PC Game Pass? appeared first on PLAY!.

Original Article