Da li nam to stiže šesta klasa u Diablo 4?

0
56
da-li-nam-to-stize-sesta-klasa-u-diablo-4?

Diablo 4 je izbacio novi merch i moguće je da se na njemu nalazi jedna tajna – a to je da nam najverovatnije u budućnosti dolazi nova klasa. Ovo je bilo neočekivano, ali ništa još nije potvrđeno. 

Ako su ove pretpostavke tačke, šesta klasa u Diablu 4 bi bila jedna zanimljiva dopuna u spisku likova ove popularne i dugotrajne franšize

Nedavno je na Blizzard Gear Store dodata krigla sa poklopcem koja na sebi ima motive iz Diablo 4. Ova krigla za kolekcionare je ukrašena sa ikonografijom iz Svetilišta, a tu se nalazi i logo, kao i fotografije Lilith i Inarius-a. Oni su ipak jedni od najbitnijih likova u Diablu 4.

Međutim, kada je jutjuber i veliki obožavaoc Diablo franšize malo bolje obratio pažnju i izbliza pogledao ovu kriglu, on je primetio nešto veoma čudno. 

Čep ove krigle oko ivica je bio ukrašen sa šest simbola. Pet od šest simbola odgovara trenutnim klasama u Diablu 4. Šesti simbol predstavlja Truine – kult koji je posvećen Vrhovnom Zlu. Truine su sad takođe zaslužni za povratak Lilith. Ovo bi mogao da bude znak da će šesta klasa biti vezana za Truine. Na primer, to bi mogao da bude Warlock ili Death Knight. 

Ovo su za sad samo nagađanja, ali isto tako, ne bi bio prvi put da je putem merch-a nagovešteno nešto. Prethodno je tako prikazan Church of Light simbol u pre-Diablo 4 seriji bedževa.

Da li mislite da nam stvarno stiže nova šesta, Diablo 4 klasa? I ako je to istina, verovatno će proći neko vreme od zvaničnog izlaska igre do predstavljanja nove klase. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More