Da li će Borderlands biti objavljen na vreme ili će doći do pomeranja?

0
72
da-li-ce-borderlands-biti-objavljen-na-vreme-ili-ce-doci-do-pomeranja?

Film “Borderlands”, čije je izdanje zakazano za 9. avgust 2024. godine, prošao je kroz niz promena i izazova od početka razvoja 2015. godine. Režirali su ga Eli Roth i kasnije Tim Miller, koji je zamenio Rotha zbog njegovih obaveza prema drugom projektu. Film je doživeo velike prepravke, ali teži očuvanju humorističkog, ali i nasilnog tona originalne video igre. A ova igra najverovatnije dobija i 4. deo, pa pored filma, trebalo bi da dobije u ovoj godini i vesti za novi deo u serijalu.

Radnja filma se vrti oko lika Lilith, koju glumi Cate Blanchett, koja predvodi tim plaćenika u potrazi za nestalom devojkom, ključem za otključavanje ogromne moći. Ova priča, iako ukorenjena u svetu igre, nudi novu perspektivu, fokusirajući se na Lilithino putovanje i sastavljanje tima na Pandori kako bi izvršila ovu misiju.

U filmu igraju poznata holivudska imena, sa Cate Blanchett u ulozi Lilith i Jamie Lee Curtis kao Dr. Patricia Tannis, poznatom po njenim jedinstvenim karakteristikama i stručnom znanju o drevnim artefaktima. Kevin Hart igra Rolanda, iskusnog vojnika, dok Jack Black pozajmljuje glas Claptrapu, robotu koji pomaže lovcima na blago. U filmu takođe igraju Gina Gershon kao Mad Moxxi, Ariana Greenblatt kao Tiny Tina i Florian Munteanu kao Krieg, među ostalima.

Pristup filma se poredi sa Marvelovim, sa idejom stvaranja odvojenog kanona od igara, što omogućava kreativnu slobodu uz uključivanje omiljenih elemenata igre i Easter Eggs. Ovaj projekat se pridružuje drugim PlayStation adaptacijama kao što su The Last of Us, Twisted Metal i Uncharted, odražavajući rastući trend adaptacija video igara u Holivudu.

Da li će Borderlands uspeti prevazići sve prepreke koje su se našle na putu i stići na velika platna u avgustu mesecu? Ostaje nam da sačekamo još malo, jer za sad nema nikakvih pomeranja datuma. A s obzirom da i dalje nemamo zvaničan trejler za film, ostavljamo vam koncept trejler koji se dopao mnogim fanovima ove franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More