Cyberpunk 2077 sistemski zahtevi osveženi dodatnim podešavanjima za nivoe detalja i ray-tracing

0
131

Iako u septembru nismo ni slutili da bi Cyberpunk 2077 mogao biti ponovo odložen, CD Projekt Red je još tada otkrio zvanične sistemske zahteve, ali oni članovima PC zajednice nisu pružali dovoljno detalja.

Prvobitni sistemski zahtevi su bili samo minimalni i preporučeni, ali igrači nisu znali za koji je to kvalitet grafike i rezoluciju prikaza bilo namenjenjo. Sada je poljski developer odlučio da zađe dublje u detalje Cyberpunk 2077 sistemskih zahteva i otkrio je kakav hardver je potreban za igranje na high, ultra i ray-tracing detaljima.

Minimalni i preporučeni sistemski zahtevi za 1080p rezoluciju se nisu menjali od septembra, a lista je dopunjena sa grafičkim karticama RTX 2000 i 3000 serije, kako bi igrači mogli igrati u višoj rezolucji i sa ray-tracingom na srednjim i ultra detaljima.

70GB prostora ostaje među svim zahtevima, što je i dobra stvar, s tim da će biti potrebno koristiti SSD kako bi izvukli maksimum iz igre.

Što se tiče drugih vesti vezanih za Cyberpunk 2077, na nedavno održanom Night City Wire događaju smo imali prilike da vidimo neke nove detalje o Džoniju Silverhendu, kao i raznovrsni novi gejmplej trejler.

The post Cyberpunk 2077 sistemski zahtevi osveženi dodatnim podešavanjima za nivoe detalja i ray-tracing appeared first on PLAY!.

Original Article