Cyberpunk 2077 se odlično prodaje na GOG-u!

Od kada je za vreme EE3 2019 Cyberpunk ušao u fazu prednaručivanja, CD Projekt RED je nenapadno zamolio fanove da PC verziju igre kupuju na njihovoj GOG prodavnici, jer tamo sav novac ostaje studiju, pošto su i CD Projket RED i GOG pod istim krovom.

Danas u pokazali prve rezultate nakon prodaje i možemo reći da je poruka urodila plodom jer je čak trećina prodatih digitalnih PC kopija igre urađena upravo preeko GOG prodavnice, što znači da publika želi da pokaže 100% podrške studiju kome veruje.

Da su brojke velike, dovoljno nam govori i činjenica da je igra na Steamu, najvećoj digitalnoj platformi, već mesec dana u top 5 po prodaji, i pored ovih 33% koje odlazi na GOG.

Ovo je zaista odličan rezultat i nadamo se da će se ovakva podrška studiju nastaviti nastaviti i u narednom periodu, i naravno i kada igra izađe.

#DidYouKnow — every third copy of the digital version of #Cyberpunk2077 for PC so far has been pre-ordered on @GOGcom! Thank you for your support — it’s breathtaking! pic.twitter.com/Oypidsi6lg

— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) July 8, 2019

The post Cyberpunk 2077 se odlično prodaje na GOG-u! appeared first on PLAY!.

Original Article