Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je “najobimniji” DLC iza kojeg stoji CD Projekt Red

0
37
cyberpunk-2077:-phantom-liberty-je-“najobimniji”-dlc-iza-kojeg-stoji-cd-projekt-red

CD Projekt Red se našao u neobranom grožđu zbog uzvišenih izjava koje su podizale očekivanja datih fanovima kroz razvoj Cyberpunk 2077. U nedavnom poljskom intervjuu, kompanija je izjavila da će Phantom Liberty, predstojeća ekspanzija za Cyberpunk 2077, biti njena „najveća ekspanzija“ do sada, ali postoji važno upozorenje koje je izgubljeno u prevodu.

U razgovoru sa poljskim izdanjem, Parkiet, CD Projekt Red menadžer za odnose sa investitorima, Marek Bugdol, otkrio je da je Phantom Liberty „najveća ekspanzija kompanije do sada“, citat koji je brzo dospeo na naslovne strane i o kome su izveštavali mnogi. PR menadžer CD Projekt Red, Radek Grabovski, javio se na Twitteru da bi istakao da u punom citatu Bugdol pojašnjava da misli na budžete, a ne na sadržaj.

CD Projekt Red nas je sve impresionirao sa svoja dva fantastična proširenja za The Witcher 3. Dok je Hearts of Stone doneo otprilike 10 sati novog sadržaja, Blood and Vine se osećao kao cela druga igra sa dugačkim glavnom zapletom, novim sporednim misijama i celinom nova oblast mape za istraživanje.

Sa Phantom Liberty, znamo da će se odigrati u novom delu Night Sitija, tako da će postojati nova područja mape za istraživanje i nova glavna linija zadataka za igranje, postavljena pre kraja glavne igre. Trenutno je proširenje „na pravom putu“ sa svojim razvojnim rasporedom i trebalo bi da bude objavljeno kasnije ove godine, ali za sada nema zvaničnog datuma objavljivanja.

*budget-wise, as per the source article.

— Radek (@gamebowski) January 20, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More