Cyberpunk 2077 je sada verifikovan za Steam Deck konzole

0
43
cyberpunk-2077-je-sada-verifikovan-za-steam-deck-konzole

Iako se Cyberpunk 2077 može igrati na Steam Deck-u već neko vreme, igra zapravo nije bila zvanično „Steam Deck Verified“ od strane Valvea. To se promenilo ove nedelje, kada se igra zvanično pridružila redovima Deck Verified naslova.

CD Projekt Red je ovo otkrio u tvitu ove nedelje, rekavši: „Ne možete se zasititi Noćnog grada? Želeli biste da ga ponesete sa sobom, gde god da idete? Pa, sada možete, jer je #Cyberpunk2077 verifikovan za #Steam Deck kompatibilnost! Ako već imate kopiju igre u vašoj Steam biblioteci, onda je spremna za pokretanje na vašem Steam Deck-u.

Čudan deo u vezi sa ovim je da Cyberpunk 2077 ima određenu Steam Deck grafiku unapred podešenu u meniju opcija već skoro godinu dana i mnogi su već igrali i testirali igru na Steam Deck-u sa dobrim rezultatima. Imajući to na umu, ovo i nije baš velika vest, ali bi mogla da obezbedi malo povećanje prodaje, jer će sada Cyberpunk 2077 biti naveden zajedno sa drugim Verifikovanim naslovima za one koji žele da pokupe nove igre za svoj Deck.

Najava takođe stiže u dobrom trenutku, jer bi glavna ekspanzija za Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, trebalo da bude objavljena kasnije ove godine.

Can’t get enough of Night City? Wish you could take it with you, wherever you go? Well now you can, because #Cyberpunk2077 has been Verified for #Steam Deck Compatibility!

If you already have a copy of the game in your Steam Library then it’s ready to run on your Steam Deck. pic.twitter.com/sG7r3opJZ9

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) February 28, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More