Cyberpunk 2077 ima preko milion igrača dnevno

0
24

Ranije ovog meseca, CD Projekt Red je objavio najnoviju veliku zakrpu za Cyberpunk 2077 i otkrio predstojeću ekspanziju igre. U isto vreme, anime Cyberpunk: Edgerunners debitovao je na Netflix-u i dobio odlične kritike. Kombinovano, ovo je dovelo do ogromnog oživljavanja igrača, do tačke u kojoj je preko milion ljudi pokretalo igru svakog dana tokom protekle nedelje.

Nakon katastrofalnog lansiranja i bolno spore godine ažuriranja u 2021., Cyberpunk 2077 se konačno vraća. Već smo primetili da je Cyberpunk 2077 odjednom napravio ogroman broj na Steam-u, postajući jedna od najigranijih igara za jednog igrača na platformi, sa samo 80.000 istovremenih igrača. Kako se ispostavilo, igra je bila podjednako dobra i na drugim platformama.

U tvitu ove nedelje, CD Projekt Red je objavio da je milion igrača posećivalo Night City svakog dana tokom prošle nedelje. Još bolje, CD Projekt je primetio dobru mešavinu potpuno novih igrača i igrača koji se vraćaju.

Veliki broj igrača usledio je nakon objavljivanja Cyberpunk: Edgerunners na Netflixu, anime serije koju su producirali CD Projekt Red i Studio Trigger, jedan od najomiljenijih studija za animaciju u Japanu. Cyberpunk 2077 je takođe dobio zakrpu 1.6 tokom iste nedelje, koja dodaje neke nove zadatke i sadržaje za vezivanje za seriju.

U ovom trenutku, Cyberpunk 2077 je u odličnoj poziciji. Igra konačno dobija priznanje zbog sadržaja koji ima, a ne zbog nedostataka. Sa zakrpom 1.7, koja treba da se pojavi sledeće godine, igra će biti još jednom nadograđena sa obnovljenim poboljšanim sistemom policije. U 2023. takođe ćemo videti prvo i verovatno jedino veće proširenje za igru.

Each day of this week Night City has been visited by 1 million players, both new and returning.
We wanted to use this opportunity to thank you for being with us and playing the game. Thanks, Chooms! 💛 pic.twitter.com/zqggblztF8

— Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) September 21, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Cyberpunk 2077 ima preko milion igrača dnevno appeared first on PLAY!.

Original Article