Cyberpunk 2077 ekspanzija možda bude na Gamescom 2022

0
34

Dok su se mnogi od nas nadali da će CD Projekt Red ove godine isporučiti prvu ekspanziju za Cyberpunk 2077, studiju je bilo potrebno više vremena nakon što je veći deo 2021. proveo u kreiranju ogromnog ažuriranja igre 1.5. Iako ekspanzija neće biti objavljena do 2023. godine, izgleda da ćemo uskoro videti šta možemo očekivati.

CD Projekt je najavio lansiranje prve ekspanzije Cyberpunk 2077 za 2023. još u aprilu. Nedavno je Cyberpunk 2077 Twitter nalog tvitovao „When Cyberpunk-Expansion?“ na nemačkom. Ovo je podstaklo glasine da će ekspanzija Cyberpunk 2077 biti deo Gamescom Opening Night Live ove nedelje. Međutim, vredi napomenuti da naknadni odgovori na tvit osoblja CD Projekt Reda ostavljaju utisak da je ovo možda bila šala.

Džef Kejli održava godišnji šou koja će započeti Gamescom večeras. Gamescom je najveća gejmerska konvencija u Evropi i poslednjih godina Kejli pokušava da na konvenciji donese E3 stil sa uzbudljivim otkrićima igara i ažuriranjima o ranije najavljenim naslovima.

Pošto ove godine nije bilo E3, postoji velika šansa da su neke velike najave sačuvane za Gamescom Opening Night Live. Voditelj je potvrdio da ćemo videti 30 predstavljanja na sceni, uključujući nekoliko svetskih premijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Cyberpunk 2077 ekspanzija možda bude na Gamescom 2022 appeared first on PLAY!.

Original Article