Cyberpunk 2077 dostigao ‘very positive’ ocenu na Steamu 2 i po godine posle izlaska

0
69
cyberpunk-2077-dostigao-‘very-positive’-ocenu-na-steamu-2-i-po-godine-posle-izlaska

Više od dve i po godine nakon svog katastrofalnog lansiranja, kumulativna ocena korisničkih recenzija za Cyberpunk 2077 na Steamu je unapređena na “Very positive”.

U trenutku pisanja, 80% od 546.249 korisničkih recenzija za igru su pozitivne, prema Valve.

Globalni direktor zajednice CD Projekt Red Marcin Momot istakao je unapređeni status recenzije igre u Twitter postu zahvaljujući igračima na pozitivnim povratnim informacijama.

“Cyberpunk 2077 Steam recenzije sada su na ‘Very positive’ sa 80% svih ocena koje su povoljne”, napisao je. “Hvala svima na priznavanju svog napornog rada koji je tim uložio tokom godina od izlaska!”

Naučnofantastični RPG je bio jedna od najiščekivanijih igara poslednje generacije konzola, ali stvari su krenule loše za CD Projekt kada je igra konačno stigla u decembru 2020. godine.

Nakon tri odlaganja, igra je objavljena za PC i konzole sa mnoštvom tehničkih problema, što je rezultiralo ponudom povrata novca, uklanjanjem igre sa PlayStation Store i tužbama protiv izdavača CD Projekt zbog navodnog obmanjivanja investitora o kvalitetu naslova.

Nakon šest meseci zakrpa dizajniranih da poboljšaju igru, vratila se na Sonijevu prodavnicu u junu 2021. godine, kada je CD Projekt rekao da veruje da su performanse Cyberpunk 2077 dostigla “zadovoljavajući” nivo.

CD Projekt trenutno priprema lansiranje ekspanzije Phantom Liberty za Cyberpunk 2077 u septembru, za koju se kaže da će doneti još značajnija poboljšanja osnovne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More