Čuveni naučnofantastični film, Starship Troopers, dobija novu video igru

Jedan od naučnofantastičnih filmova koji je obeležio kraj prošlog veka je definitivno Starship Troopers. Iako se na početku nije preterano dopao kritičarima i publici, ovaj film se ne može zanemariti zbog svog traga i uticaja na filmsku industriju.

Sada je objavljeno da dobijamo novu igru baziranu na ovom filmu, i radi se o strategiji u realnom vremenu(RTS), Starship Troopers – Terran Command.

Iza igre stoji Slitherine Games i The Aristocrats, koji ranije doneli igre poput Order of Battle, i sa novim naslovom imaju cilj da kreiraju dinamično iskustvo i klasične tower defense elemente i potrebu za taktiziranjem.

Pre igračima je kampanja koja će se odvijati u zavisnosti od uspeha igrača tokom borbi, tako da postoji nekoliko završetaka, a takođe je moguće graditi svoj stil igranja

Ovo nije prva Starship Troopers igra, pošto je 2005. objavljena pucačina iz prvog lica, koja nije nešto preterano obradovala fanove, a nadamo se da to neće biti slučaj sa ovom novom igrom.

Starship Troopers – Terran Command možemo očekivati negde tokom naredne godine, kada će nam biti otkriveno i više detalja. Do tada, pogledajte trejler najave:

The post Čuveni naučnofantastični film, Starship Troopers, dobija novu video igru appeared first on PLAY!.

Original Article