Čuvajte se preprodavaca koji prodaju besplatne igre

0
227

U današnje doba kada su informacije svima lako dostupne na internetu ponovo se dešava da nekom promaknu bitni detalji i ostane nasamaren, a mudri prevaranti iz toga izvuku korist.

Kinguin, platforma za preprodaju ključeva, je dobar izvor prevara. Pre samo par nedelja smo pisali da se na njoj prodaju ključevi za Frostpunk 2 i to odmah nakon što je najavljen a developer tek treba da pusti pre-order.
Sada je otkriveno da se na ovoj platformi prodaju ključevi za Battle Royale igru Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, a ona je zvanično potpuno besplatna za igranje!

Evo i linka do igre na Steamu, gde je besplatna za igranje, dok se na Kinguinu prodaje za cenu od preko 15 evra. Van svake pameti.

Ovakve platforme mnogi koriste kako bi uštedeli koji dinar pri kupovini igara, ali u slučaju VtM: Bloodlines uštede nema kada je igra besplatna za igranje.

public service announcement:
DON'T 👏🏻 BUY 👏🏻 BLOODHUNT
IT'S 👏🏻 FREE
(more key resellers are putting a price tag on the key, it's going to be FREE and you can play it starting from tomorrow, DON'T BUY IT) pic.twitter.com/CVvt7VgXpt

— Outstar (@outstarwalker) September 6, 2021

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Čuvajte se preprodavaca koji prodaju besplatne igre appeared first on PLAY!.

Original Article