CS:GO turnir za hrvatske tvrtke

0
91

Peti po redu Good Game Zagreb održat će se 27. i 28. svibnja u prostoru kluba Boogaloo na adresi Ulica Grada Vukovara 68.

Good Game Zagreb humanitarni je turnir u Counter Strike: Global Offensive video igri koji će ove godine po peti put okupiti vodeće hrvatske kompanije i dati im priliku da se u digitalnoj areni i pred publikom natječu za titulu najboljeg CS:GO tima.

Osim CS:GO turnira, posjetitelje i timove očekuje puno dodatnog gaming i sponzorskog sadržaja, odličan izbor hrane i pića, te nezaobilazni after partyji nakon turnirskog djela dana. Prvi mečevi kreću već ujutro, a dobra vijest za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Good Game Zagreb je da će se cijeli turnirski dio eventa moći pratiti i na live streamu na Good Game Global kanalima.

Ovo izdanje Good Game Zagreb turnira po prvi puta krasi i online dio natjecanja kojeg ćemo na YouTubeu i Twitchu gledati u tjednu prije eventa, a čija je svrha pozicioniranje timova u bracket za offline dio te dodatno podizanje atmosfere prije samog eventa.

Kao najveće vrijednosti za timovi koji se natječu na turniru organizatori ističu odličnu kombinaciju umrežavanja s ekipom iz najbrže rastućih industrija; employer branding, team building na novi način, te humanitarnu prirodu eventa, i sve to spojeno dobrom atmosferom i zabavnom kompetitivnošću.

A upravo je humanitarni aspekt važan dio svakog Good Game natjecanja. Kroz prijašnja izdanja, natjecatelji i organizatori su opremali dječje bolnice u Hrvatskoj s igraćim konzolama te su pomagali mladim poduzetnicima u pokretanju njihove karijere nagrađujući najbolji startup kroz posebno natjecanje Good Game Liftoff. Ove godine, dio svake kotizacije ulazi u nagradni fond te će on biti doniran humanitarnim udrugama po izboru pobjednika.

Timovi se mogu prijaviti preko službenog weba turnira – https://good.game/zagreb

Original Article