Crystal Dynamics će nastaviti rad na Perfect Dark uprkos kupovini od strane Embracer grupe

0
117

Prošlo je šest meseci otkako je The Initiative objavila da će Tomb Raider i Marvel’s Avengers studio, Crystal Dinamics, takođe biti razvojni partner na Xbox-ovom Perfect Dark rebootu. Sada, Crystal Dinamics se odvaja od Skuare Enik-a, nakon što je prodat Embracer Group, zajedno sa Tomb Raider IP-om. Na sreću, dogovor neće zaustaviti rad studija na Perfect Dark.

Nije neuobičajeno da se glavne Triple A igre razvijaju u više studija, iako obično vidimo veliki studio koji traži manje studije za podršku. Međutim, u ovom slučaju, The Initiative već ima bliske veze sa Crystal Dinamics, sa bivšim šefom studija, Darrell Gallagherom, koji vodi The Initiative.

U tvitu, skoro odmah nakon vesti o kupovini Crystal Dinamics-a, Initiative se javila da razbije sve potencijalne glasine, potvrđujući da CD još uvek radi na Perfect Dark kao partner za zajednički razvoj.

Crystal Dinamics je takođe nedavno potvrdio planove za novu igru Tomb Raider, tako da studio ima zauzetih nekoliko godina ispred Embracer Group.

We’re excited to see Crystal Dynamics take these next steps with their studio. Our teams have made great progress in building Perfect Dark together as co-development partners, and we will be continuing this work with them in their next chapter. https://t.co/9gG2VGUV8u

— TheInitiative (@TheInitiative) May 2, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Crystal Dynamics će nastaviti rad na Perfect Dark uprkos kupovini od strane Embracer grupe appeared first on PLAY!.

Original Article