Creative Assembly najavio multiplejer pucačinu Hyenas

0
59

Sega je najavila Hyenas, multiplejer pucačinu za konzole i PC.

Igra je dugo očekivani pucački projekat kompanije Creative Assembly. Studio iza Total War igara je radio na snimanju nekoliko godina, a ranije ga je opisao u oglasima za posao kao „nešto radikalno drugačije u FPS žanru“.

U strimu uživo, studio je opisao igru kao „multiplayer heist sa više timova“, u kojoj se pet timova od tri bore sa veštačkom inteligencijom i jedni protiv drugih da kradu plen sa ogromnih svemirskih brodova sa nultim segmentima.

„To je pet timova od po tri smeštena na ovim ogromnim svemirskim brodovima sa sigurnosnim prekidačima i napravama, a naši anti-heroji, Hijene, su ovi pirati koji probijaju svoj put kroz ovu galaksiju popularne kulture, snimaju klipove, kradu brodove i pljačkaju bogate kretene“, rekao je kreativni direktor Charlier Bewsher, koji je ranije vodio dizajn na Read Dead Redemption Online.

Priča igre vidi kako bogati stanovnici Zemlje odlaze na Mars, uništavajući Zemlju u tom procesu i ostavljajući one koji ostaju u „plutajućem sirotinjskom naselju“. Bogati šalju ogromne brodove za pljačku nazad na zemlju da sakupe blago „pop kulture“ koje im nedostaje i prodaju ga svojim kupcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Creative Assembly najavio multiplejer pucačinu Hyenas appeared first on PLAY!.

Original Article