Crash Team Rumble: Kako da se pridružite beti

0
54
crash-team-rumble:-kako-da-se-pridruzite-beti

Crash Team Rumble nam stiže za 2 meseca, a trenutno je moguće pristupiti zatvorenoj beti, ali pravo da pristupite imate samo na određeni vremenski period.

Ukoliko želite da budete deo ove franšize sa najnovijom igrom i da se borite u 4v4 borbama, to možete da uradite između 20. i 24. aprila, jer se posle toga zatvara ovaj closed beta događaj.

Ovo je odlična vest za one koji ne mogu da dočekaju zvaničan datum izlaska igre. Jedino što nije odlično u vezi ovih vesti jeste što je ipak u pitanju zatvorena beta i samo određeni mogu da budu deo nje. 

Možete da se pridružite jedino ukoliko ste izvršili pre-order igre. A ukoliko niste uradili to do sad, možete sad da je kupite kako biste mogli pristupiti beti i uživali na kratko u ovoj igri pre njenog zvaničnog izlaska.

Nabavite svoj Crash Team Rumble digitalni ili fizički primerak

Nije važno da li imate digitalni ili fizički primerak ove igre. U oba slučaja imate pravo da budete ove bete, samo što se drugačije prijavljujete u ove dve situacije.

Fizički primerak

Igrači koji su kupili fizički primerak Crash Team Rumble će imati kod od 13 cifara na svom računu. Moraju da ga unesu na Crash Bandicoot vebsajtu. Nakon toga, dobiće email sa drugim pristupnim kodom koji će iskoristiti za pristup beti.

Digitalni primerak

Svi koji su kupili digitalni primerak su automatski registrovani za zatvorenu betu. Stići će im mejl sa pristupnim kodom i moraju da se uloguju na dobijenu adresu sa svojim Acitivison nalogom. 

Da li vi čekate ovu igru? Ukoliko niste još uzeli igru i prijavili se za betu, šta čekate? Vreme vam ističe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More