Crash Team Rumble ima datum izlaska

0
59
crash-team-rumble-ima-datum-izlaska

Crash Team Rumble se razvija godinama, ali igra se konačno približava lansiranju. Najnoviji spin-off u franšizi ide u sasvim drugom pravcu, nudeći MOBA igrivost u konkurentnom okruženju za više igrača.

Crash Team Rumble se zvanično pokreće 20. juna, objavio je danas Activision nakon najnovijeg curenja gejmpleja, koji je pokazao 30 sekundi igre u akciji. Igra, koju razvija Toys for Bob, biće objavljena za Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 i PS5, ali PC izdanje nije najavljeno, što je doduše čudno za igru u MOBA stilu.

Od 20. aprila do 24. aprila biće održana beta verzija, ali je, nažalost, pristup ograničen samo na kupce koji su naručili unapred, bez najavljenih planova za pravu otvorenu beta verziju.

Sama igra će koštati 29,99 dolara, što je još jedan neobičan potez za MOBA, pošto su ovi naslovi tradicionalno besplatni za igranje. Možete dobiti luksuzno izdanje za 39,99 dolara, koje će uključivati Battle Pass za sezonu 2 (prva dolazi besplatno sa osnovnom verzijom igre), i set preskakanja nivoa i jedinstvene skinove.

Beta za Crash Team Rumble će uključivati pet likova za igru, Crash, Coco, Dingodile, Dr Neo Cortex i Tawna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More