Crash Drive 3

0
436

Crash Drive 3 je zabavna igra za više igrača iz M2H, holandskih programera koji su obično poznatiji po njihovm mračnim WW1 FPS igrama Verdun i Tannenburg. Pa, ovo je znatno drugačija igra koja umesto toga vidi igrače kako se suočavaju u izazovima za više igrača zasnovanim na vožnji.

Osnove igre su prilično lake za shvatanje. Nakon kratkog tutorijala dobijate osnovni automobil i odlazite u prvo područje igre, Forest, sa gomilom drugih igrača. Crash Drive 3 je igra na više platformi, pa ćete se suočiti sa igračima sa drugih konzola, PC-a, pa čak i mobilnih uređaja. Tada će igra odabrati slučajni tip događaja i suočićete se sa slavom i novcem za prikupljanje tokom igre.

Učinite to dovolјno dobro i moći ćete da otklјučate i nadogradite bolјe automobile sa spiska od skoro 50. Ovo uklјučuje automobile, bagije, kombije, kamione i još mnogo toga, a svaki ima različite statistike za brzinu, ubrzanje, pojačanje i rukovanje, tako da ima dosta sadržaja za otklјučavanje ovde. Takođe možete da primenite i manja prilagođavanja, ali ništa tako puno kao farbanje ili nalepnice. Onda je to samo slučaj da radite sve više i više od toga. To su osnovne stvari, ali ih je lako shvatiti i ne opterećuju vas mogućnostima kalibracije i podešavanja, za razliku od drugih igara za vožnju koje smo nedavno igrali.

Crash Drive 3Ipak je igranje najvažnije i na sreću, Crash Drive 3 ovde pruža veoma prijatno iskustvo. Igra će nasumično odabrati koji događaj morate da odigrate od oko deset. To se kreće od onih na kojima sakuplјate novčiće, označavate predmete trikovima (poput Tony Hawk bonus mod-a), pravite rezultat, imate stvarne trke i još mnogo toga. Neke su i prilično neobične, poput one na kojoj morate da oštetite džinovsku loptu na plaži. Sve je to dobra zabava i prilično smo se dobro snašli na mreži, verovatno protiv one lude osobe koja igra na telefonu.

Crash Drive 3Postoji velika količina varijacija i svi mod-ovi rada dobro funkcionišu. Postoji čak i mod Tank Battle na trećem nivou koji vas vidi kako se borite sa drugim igračima pokušavajući da ih oborite sa suspendovanih platformi. Dovolјno je jednostavno, ali zabavno. Međutim, to pokazuje veliki problem u igri i to uklјučuje proces otklјučavanja nivoa.

Da biste otklјučali drugo područje, Arctic, morate da prikupite osam od deset prstenova koji se nalaze na prvom nivou. Slično tome, dobijanje osam na Arctic-u otklјučava Canyon nivo, gde se dešavaju tenkovske bitke. Područje jedan je dobro naselјeno. Područje dva je manje naselјeno. Treće područje je prilično mrtvo, a mi nikada nismo videli više od dva druga igrača tamo. Još gore od toga, nije odmah očigledno kako otklјučati sledeće područje, jer nema prstenova za pronalaženje. Samo morate da pronađete brod koji vas vodi tamo i platite $25.000, što je dovolјno jednostavno, ali nije jasno. I tako, što dalјe idete, manje lјudi ide sa vama.

Crash Drive 3Bilo bi logično da se ova područja podrazumevano otklјučaju, jer aspekt igre za jednog igrača, koji može da se naplati, u suštini ne vredi. Pa zašto zaklјučavati sadržaj iza toga?
Ali, osim toga, kada je igra u punom jeku, a vi imate prepuna predvorja koja se međusobno progone ili prevare sa svake dostupne površine, Crash Drive 3 je apsolutni dragulј za igranje. Postoji određeni nivo zabave i ludila koji su potrebni za ovu vrstu igre. Zaista, da je ovo bila PS+ igra umesto, recimo, Destruction AllStars, onda bi Crash Drive 3 bila jedna od najpopularnijih grupnih igara na PSN-u, mi zaista verujemo u to. Međutim, za sada će vas koštati £20/$20, što zapravo neće učiniti nikakvu uslugu.

Recenzovali smo PS5 verziju igre i, pa… ne možemo stvarno da kažemp gde su nestali ti dodatni teraflopi. Uopšte nema haptika (čak ni osnovnih vibracija koje su, za igru u vožnji, zaista loše), a slike vam uopšte ne vrište PS5. Iako je brz i oseća se dovolјno glatko, i nismo primetili vreme učitavanja, tako da je to prilično dobro. Vizuelno, igra ima jednostavan, usuđujemo se da kažemo da izgleda gotovo Fortnite-ovim izgledom sa puno boja, ali bez ogromne količine detalјa. Zvuk je ograničen na neke opšte melodije i osnovne zvučne efekte, ali radi njegov posao.

Igranje je ovde zvezda i iako obično mrzimo igre usredsređene na internet, Crash Drive 3 nam se potpuno svideo. Osećali smo se veoma konkurentno i zabavlјali se uz to. Igra bi verovatno mogla da koristi nekoliko izmena i malo dodatnog sadržaja, ali ako ga postavite nasuprot trenutnim grupnim famozima Destruction AllStars i Fall Guys, ceo dan ćemo voziti Crash Drive 3. Ako ništa drugo, podseća nas na Twisted Metal, ali sa više vratolomija i manje pucanja, i to je dovolјno da budemo veoma srećni. Da, sviđa nam se. Mnogo.

Crash Drive 3 was last modified: 2 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Crash Drive 3 appeared first on ITNetwork.

Original Article