Crash Bandicoot mobilna igra se gasi 2 godine nakon izlaska

0
52
crash-bandicoot-mobilna-igra-se-gasi-2-godine-nakon-izlaska

U današnjem dobu video igara koje se stalno ažuriraju i uvek su onlajn, previše je jednostavno da igra nestane zauvek, neočuvana. Nažalost, takav je slučaj sa nedavno objavljenim mobilnim trkačem Crash Bandicoot: On the Run!, koji se u potpunosti gasi nakon manje od dve godine.

Objavljujući na zvaničnoj Fejsbuk stranici, Crash tim je rekao: „Fanovi Crash-a, teška srca vas obaveštavamo da ćemo 16. februara 2023. prekinuti uslugu za Crash Bandicoot: On the Run. Tog datuma serveri će biti uklonjeni i igra se više neće moći igrati.”

Oni koji žele da nastave da igraju do ovog datuma mogu to da urade, ali vredi napomenuti da su od sada sve kupovine u aplikaciji isključene – iako još uvek možete da koristite svoje već dostupne preostale ljubičaste kristale.

Završavajući svoju izjavu, tim je rekao „Toliko je značilo da oživimo vaše omiljene Crash likove i iskreno smo voleli da pravimo ovu igru. Hvala vam što ste proveli vreme sa nama i nadamo se da ćete nam se pridružiti u nekoj od naših mnogih drugih utakmica.”

Zaista je šteta videti koliko digitalnih igara nestaje iz postojanja sa malo traga za sobom tako brzo nakon njihovog lansiranja. Surovo tržište mobilnih telefona je posebno krivo za ovo, a nažalost ovog puta Crash Bandicoot je bio žrtva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More