Crash Bandicoot 4 će imati preko 100 nivoa za igranje

0
58

Sa najavom igre Crash Bandicoot 4: It’s About Time javila se i zabrinutost fanova da će po punoj ceni igre dobiti malo sadržaja i da će ostati uskraćeni dostojnog Crash iskustva.

Izgleda da je ta zabrinutost bila potpuno bespotrebna, pošto je nedavno otkriveno da će Crash 4 imati preko 100 nivoa dostupnih za igranje, koji se prostiru preko novih modova igranje, a sa sobom donose nove sposobnosti i inovacije.

Olakšanje po pitanju sadržaja dolazi putem mejla koji je stigao do fanova, a koji ujedno otkriva ne tako radosne vesti. Crash Bandicoot 4: It’s About Time će imati mikrotransakcije, što je i očekivano, pogotovu za skinove koji su prikazani sa prvim trejlerom, ali u mejlu je moguće videti minute glass timer predmet koji implicira na to da će određeni element igre biti vremenski zaključan i da će pristup moći da se kupi samo mikrotransakcijama ili da se čeka.

O mikrotransakcijama ćemo više saznati kako se igra bude približila izlasku. Za sada uživajmo u informaciji da sa novom Crash igrom stiže trocifren broj novih nivoa.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time izlazi 2. oktobra za PS4 i Xbox One konzole.

Contents of the email here: pic.twitter.com/9AXL9zNLsq

— Broski (@BroskiBae) June 26, 2020

The post Crash Bandicoot 4 će imati preko 100 nivoa za igranje appeared first on PLAY!.

Original Article