Control studija Remedy kupilo preko 10 miliona igrača, a u pripremi je i nova igra sa većim budžetom

0
249

Control se definitivno svideo velikom broju igrača jer igru poseduje preko deset miliona korisnika prema finansijskom izveštaju Remedy studija. Tim koji je odgovoran za originalan Max Payne serijal, prerastao je u studio od preko 300 developera, a u istom izveštaju pominju da trenutno planiraju igru u Control svetu sa većim budžetom, a rade i na novoj multiplejer igri.

Predstavnici studija su nazvali novi projekat ‘’Condor’’, a radi se o kooperativnoj igri za četiri igrača. Solidne finansije su omogućile timu da primeni željenu strategiju i ispuni dugoročne ambicije. U drugoj četvrtini godine počeli su da razmišljaju o transformisanju igara u franšize i proširili su mogućnosti, tako da su sada u stanju da rade na više projekata istovremeno.

Ako želite da malo bolje proučite brojeve, detaljniji finansijski izveštaj možete pronaći ovde, a videćemo koje nove ideje i igre Remedy sprema igračima u bliskoj budućnosti.

The post Control studija Remedy kupilo preko 10 miliona igrača, a u pripremi je i nova igra sa većim budžetom appeared first on PLAY!.

Original Article