Computerland predstavio nove DJI dronove

Kompanija Computerland, distributer DJI proizvoda za Srbiju organizovala je prezentaciju najnovijih proizvoda kompanije DJI. Prezentovani su dronovi: Phantom 3 i 4 i 4 Pro, Inspire 1 i Mavic Pro, kao i nosači i stabilizatori kamera: Ronin-M i Osmo+ i Osmo mobile.

Izdvojili bismo najnoviji dron, Movic Pro, najbolji proizvod u svojoj kategoriji. Autonomija leta daje Mavic-u mogućnost da izbegava objekte i letbdi sigurno. Sadrži 5 kamera, GPS i GLONASS, 2 ultrasonična senzora za utvrđivanje razdaljine i 24 moćna jezgra. Njegova specifičnost između ostalog je neverovatan dizajn i njegova praktičnost -sklopivost i mogućnost da stane u ranac, torbu. Izdvojili bismo i Phantom 4 Pro koji ima displej u sebi i koji sa najnaprednijim sistemom propulsije, aerodinamičnim oblikom i većom baterijom postiže 28 minuta letenja.

dron2.JPG

Što se tiče nosača i stabilizatora kamera, vrlo interesantan i praktičan proizvod je Osmo Mobile koji pretvara vaš smartphone u smart motion kameru, čineći vaš snimak profesionalnim. Ima u sebi prilagodljiv džojstik, bluetooth konekciju i kompletnu kontrolu kamere.

dron3.JPG


Izvor: Computerland

Article source: http://www.benchmark.rs/vesti/computerland_predstavio_nove_dji_dronove-68945