Codemasters i EA najavili novu trkačinu – Grid Legends

0
225

Saznali smo na kojem projektu radi Codemasters od kada ih je zimus kupio izdavač Electronic Arts. Sledeće godine dolazi nam nova vožnja, iz poznatog serijala, pod nazivom Grid Legends na PC, PlayStation i Xbox konzole. Igra bi trebala da nam pruži zabavnu vožnju koju smo iskusili u prethodnim naslovima, a novi trejler je pokazao i nove sadržaje.

Nova igra će se definitivno više koncentrisati na priču, nego što su to činili prethodni delovi, a otkriveni su i interesantni karakteri koji će nas voditi kroz Grid Legends. Glumačka postava je snimila scene za igru pomoću iste virtuelne tehnologije koja je korišćenja na snimanju serije The Mandalorian.

Odavno nismo videli najave za igre gde se ukrštaju realni glumci i vizuali iz igara, pa se nadamo da će se ova karakteristika naći u igri. Možda ovo i nije zanimljivo široj gejming publici, ali sve što podseća na sinematiske iz igre Command and Conquer: Red Alert je jednostavno sjajno. Ali šta je sa gemplejom?

Obožavatelje Grid franšize će obradovati vest da se driftovanje vraća u igru, Grid World Series, nekoliko modova za trkanje, mogućnost da kreirate svoje trke i još mnogo toga. Igrači će moći da voze na preko 130 staza, od kojih neke zaista postoje, a u igri se nalazi i preko 100 vozila za nadogradnju. Grid Legends izlazi 2022. godine i igra će doći na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One.


The post Codemasters i EA najavili novu trkačinu – Grid Legends appeared first on PLAY!.

Original Article