CoD MW2 Warzone je sada samo Call of Duty

0
71
cod-mw2-warzone-je-sada-samo-call-of-duty

Od lansiranja prve Warzone igre 2020. godine, Call of Duty je vezao svoje besplatno battle royale iskustvo za glavne igre, sa Warzone 2 koji je slično vezan za prošlogodišnji Modern Warfare II. U zanimljivom potezu, Call of Duty Modern Warfare II Warzone je sada preimenovan u mnogo jednostavnije (iako potencijalno zbunjujuće) ime: ‘Call of Duty’.

Korisnik ResetEra GrantDaNasty je otkrio da je ažuriranje Call of Duty MWII Warzone na Steam i Battle.net platformama promenilo ime besplatnog iskustva, zamenjujući ga jednostavnim naslovom Call of Duty.

Vezivanje Warzone za plaćene COD unose je uvek bilo čudno i ne samo da je dovelo do nekih naduvavanja u aplikaciji, već i do zabune za one koji nikada nisu kupili plaćeni naslov, već su samo odlučili da igraju Warzone.

Warzone 2 je tehnički treća Battle Royale Call of Duty igra – suprotno mnogim drugim live-service naslovima kao što su Apex Legends i Fortnite koji su zadržali svoja pojednostavljena imena uprkos velikim promenama u samim igrama.

Activision još uvek nije zvanično komentarisao ovu promenu i mentalitet iza nje, iako je verovatno zbog gore navedenih razloga.

Šta tačno ovo znači za COD naslove koji se kreću napred trenutno nije poznato. Međutim, sa svim budućim Call of Duty igrama koje će se pokretati na istom IW Engine-u kao Warzone, ovo pojednostavljenje imena bi na kraju moglo dovesti do toga da Call of Duty stekne još jači osećaj identiteta i doslednosti između naslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More