CoD: Modern Warfare 2 zaradio 800 miliona dolara za samo 3 dana

0
72

Tokom proteklih nekoliko dana, videli smo brojne detalje o uspehu objavljene za Call of Duty Modern Warfare 2, pri čemu je igra rušila rekorde istovremenih korisnika na Steam-u, kao i da je najbrže prodavana Call of Duty u PlayStation Store. Sada, sami Activision otkriva da je Call of Duty Modern Warfare 2 postigao najveći vikend otvaranja u istoriji franšize.

Objavljujući na Tviteru, zvanični Call of Duty nalog je rekao „Našoj zajednici – HVALA što ste #ModernWarfare2 učinili #1 Call of Duty lansiranjem svih vremena! I tek počinjemo.”

Kao deo saopštenja za štampu objavljenog za Business Wire, otkriveno je da je igra ostvarila prihod od preko 800 miliona dolara u prva 3 dana dolaska igre na tržište nakon objavljivanja 28. oktobra.

Govoreći o ovom uspehu, generalni menadžer za Call of Duty – Johanna Fries – rekla je „Hvala vam, Call of Duty igrači, što ste lansiranje Modern Warfare 2 učinili jednim za knjigu rekorda, kao i za najzanosnije otvaranje u industriji zabave u godini. Čast nam je i privilegija da obezbedimo tako istorijski vikend za najbolje fanove na svetu.

Kao što je pomenuto, Modern Warfare 2 je uspeo da postane najzaslužnije lansiranje u godini i to ne samo među video igrama, nadmašivši gigante poput Box Office divova kao što su Top Gun: Maverick i Doctor Strange in the Multiverse of Madness. S obzirom da je MW2 planiran da dobije podršku za dve godine, biće interesantno videti koliko će igra još rasti.

To our community – THANK YOU for making #ModernWarfare2 the #1 Call of Duty launch of all-time! And we're just getting started 💚 pic.twitter.com/0CZTQYL71a

— Call of Duty (@CallofDuty) November 1, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post CoD: Modern Warfare 2 zaradio 800 miliona dolara za samo 3 dana appeared first on PLAY!.

Original Article