Čitava Bioshock trilogija, Sims 4 i Firewall Zero Hours su besplatni za PS Plus pretplatnike u februaru

0
22

Pretplatnici Playstation Plus servisa godinama unazad uživaju u odličnoj pogodnosti kakvo je deljenje besplatnih igara svakog meseca.

Uglavnom se dele po dve igre za PS4, ali se nekada desi da Sony podeli i nešto više, poput u predstojećem februaru. Za pretplatnike je pripremljen paket od čak 5 besplatna naslova koja će im ostati u vlasništvu sve dok budu imali aktivnu PS Plus pretplatu, tako da prelaženje igara mogu ostaviti i za mesece nakon februara.

Ponudu paketa predvodi Bioshock kolekcija sačinjena od tri odlična naslova, i to ne bilo kakva izdanja, već remasterizovana sa podrškom za igranje u visokim rezolucijama i svim dodatnim sadržajem uključenim.

Drugi deo ponude je takođe visokog kvaliteta, pošto je tu Sims 4, čuvena igra u kojoj kreirate živote virtuelnih bića i vodite ih u smeru koji vi želite, tako da će vam mašta biti jedino ograničenje. Tu je i Firewall Zero Hour, 4v4 multiplejer pucačina namenjena za one sa Playstation VR dodatkom.

Sve igre će postati dostupne za PS Plus pretplatnike od 4. februara i tako će ostati sve do 2. marta, kada u ponudu dolazi novi paket igara.

The post Čitava Bioshock trilogija, Sims 4 i Firewall Zero Hours su besplatni za PS Plus pretplatnike u februaru appeared first on PLAY!.

Original Article