ChatGPT za Android stiže do kraja meseca

0
68
chatgpt-za-android-stize-do-kraja-meseca

BIZIT 23


PCPress.rs Image

Kada je OpenAI u maju objavio ChatGPT aplikaciju za iPhone, obećao je da će korisnici Androida uskoro dobiti svoju. Sada je kompanija objavila da će ChatGPT za Android biti dostupan korisnicima sledećeg meseca.

PCPress.rs Image

Uskoro nova opcija za ChatGPT Plus

Nejasno je da li će aplikacija u početku biti dostupna samo u SAD-u, poput aplikacije za iPhone. OpenAI je proširio domet iOS aplikacije na više regiona samo nekoliko dana nakon što je objavljena, tako da će Android aplikacija najverovatnije uskoro biti dostupna u drugim zemljama, čak i ako se pokrene samo u SAD-u.

Ljudi već mogu da pristupe ChatGPT-u na Androidu preko pretraživača, ali interfejs, iako nije baš težak za navigaciju, nije idealan za mobilne uređaje. Korisnici iOS-a, na primer, dobili su podršku za Siri i prečice u junu. Oni mogu da kreiraju ChatGPT prompt u Shortcuts i da ga sačuvaju kao vezu za slanje prijateljima, a mogu zamoliti Siri da pokrene aplikaciju ili kreira te prečice, između ostalog.

OpenAI je nedavno počeo da testira novu opciju za ChatGPT Plus pretplatnike koja AI chatbotu daje neprekidnu memoriju. Kada je ova funkcija uključena, chatbot pamti ko je korisnik u svim razgovorima. Ova funkcija je dizajnirana da radi na čitavoj platformi, što znači da će korisnici Androida koji se odluče za plaćanje verovatno videti kontinuiranu memoriju u svojoj aplikaciji kada izađe.

Izvor: Engadget

PC Press Studio


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.