CDPR otkrio ekskluzivne novine koje ima samo Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ekspanzija

0
69
cdpr-otkrio-ekskluzivne-novine-koje-ima-samo-cyberpunk-2077:-phantom-liberty-ekspanzija

Cyberpunk 2077 dobija dva glavna ažuriranja ovog meseca. Već znamo o novom proširenju, Phantom Liberty, koje će dodati puno novog sadržaja u igru, ali oni na osnovnoj igri će dobiti i nekoliko glavnih nadogradnji kroz Cyberpunk 2077 2.0 ažuriranje.

Cyberpunk 2077 Ažuriranje 2.0 će se primeniti na osnovnu verziju igre na PC-u, Xbox Series X/S i PS5, donoseći igračima potpuno redizajnirano stablo veština i sistem pogodnosti, obnovljeni sistem sajber opreme, borbu vozilima i potere automobilima, AI poboljšanja, potpuno novi policijski sistem, dodatna poboljšanja UI-ja, promene u predmetima, izradi i loot-u i nove radio stanice.

Oni koji kupe plaćeno proširenje Phantom Liberty će dobiti nekoliko dodataka. Nova zona u Night City, Dogtown, će biti dostupna samo onima sa proširenjem. Prirodno, posedovanje proširenja takođe vam daje pristup svim novim potragama, poslovima i boss borbama. Još jedna ekskluzivna funkcija proširenja je dodavanje novih misija sa vozilima i vazdušnih isporuka, nudeći beskrajne ‘dinamičke’ događaje za igrače da ih jure.

Novo stablo veština Relic i sposobnosti će biti ekskluzivne za vlasnike proširenja, kao i svi novi predmeti uvedeni za njega. Vlasnici proširenja će moći da opreme svoje automobile lanserima raketa i dobiće povećan nivo ograničenja, prelazeći sa 50 na 60.

CD Projekt Red je razjasnio ekskluzivni sadržaj proširenja u ažuriranju prošle nedelje. Kao što se očekivalo, ako želite pristup svim novim igrivim sadržajima, želećete da kupite proširenje. Ako ne, još uvek ćete dobiti puno svežih prepravki da začinite osnovnu igru.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty i 2.0 ažuriranje će izaći 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More