CD Projekt Red razvija live-action Cyberpunk projekat

0
102
cd-projekt-red-razvija-live-action-cyberpunk-projekat

Činili bismo nepravdu kada bismo ignorisali uspeh Cyberpunk: Edgerunners i dah života koji je dat igri Cyberpunk 2077. Iskupljenje developera CD Projekt Red je sada završen, sa poslednjim velikim ažuriranjima za Cyberpunk 2077, kao i velikim proširenjem. Nećemo morati da čekamo Cyberpunk 2 da bismo dobili više od Night City krajolika, jer je CD Projekt Red sada potvrdio planove za live action adaptaciju.

Cyberpunk: Edgerunners je prošao veoma dobro, iskoristivši pun potencijal anima trope i koristeći ga da ispriča ličniju priču smeštenu u Night City. Sada se CD Projekt Red udružuje sa produkcijskom kompanijom, Anonymous Content, da proizvede live-action Cyberpunk projekat.

Anonymous Content je radio na serijama kao što su True Detective i Mr. Robot, kao i na holivudskim filmovima poput The Revenant. Live-action adaptacija Cyberpunk je trenutno u ranoj fazi razvoja i potreban joj je scenarista i druge uloge.

Ne znamo tačno kada će ovaj projekat biti realizovan, ali pretpostavljamo da ćemo ga videti mnogo pre nego što bude spreman nastavak za Cyberpunk 2077.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More