CD Projekt Red ponovo objasnio zašto je Phantom Liberty jedina ekspanzija za Cyberpunk 2077

0
64
cd-projekt-red-ponovo-objasnio-zasto-je-phantom-liberty-jedina-ekspanzija-za-cyberpunk-2077

CD Projekt je objasnio zašto je Cyberpunk 2077 postavljen da dobije samo jedno proširenje.

Nedugo nakon njegove najave prošlog septembra, CD Projekt je rekao da je nadolazeći Phantom Liberty jedino planirano proširenje za futuristički sci-fi RPG.

Kompanija je detaljnije objasnila ovu odluku tokom svog kvartalnog poziva za zaradu u sredu.

Tokom sesije pitanja i odgovora, CD Projekt je upitan koliko prodaja Phantom Liberty može ubediti da napravi drugo proširenje za igru.

„Odluka je zapravo doneta“, odgovorio je SVP razvoja poslovanja Michał Nowakowski. „Kao što smo najavili pre dugo vremena, nećemo napraviti drugo ili treće proširenje. Ovo je jedino proširenje igre i nema veze sa brojevima i koliko smo zadovoljni ili ne prodajom ili bilo čime sličnim.

„Iskreno, to je tehnička odluka“, nastavio je. „Ovo je poslednji put kada radimo na Red Engineu za sada barem i u doglednoj budućnosti, kako znate, radimo na Unreal Engine kompanije Epic. To je bio jedan od ključnih razloga zbog kojih smo odlučili da je ovo jedino.“

Pored vesti da radi na sledećoj glavnoj Witcher igri, CD Projekt je najavio u martu 2022. godine da je sklopio partnerstvo sa Epic-om na 15 godina koje će videti saradnju kompanija na Unreal Engine projektima, uključujući razvoj endžina i igara.

DLC je zakazan za objavljivanje 26. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More