CD Projekt ne menja planove po pitanju datuma izlaska za Cyberpunk 2077

0
17

Pošto je pandemija korona virusa primorala da se svi zaposleni iz studija CD Projekt Red prebace na rad od kuće, kod fanova se javila zabrinutost da bi to moglo omesti rad, što bi dovelo do još jednog odlaganja dugo očekivane igre Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 je već jednom odložen ove godine, kada je datum izlaska sa aprila prebačen na septembar, i to je izgleda bilo i poslednje odlaganje ove igre, u šta uverava rukovodstvo developera iz Poljske.

Pročitajte još: CD Projekt donirao oko milion dolara za borbu protiv korona virusa

U najnovijem izveštaju, Adam Kicinski je izjavio da i pored promene načina rada i određenih poteškoća planovi nisu promenjeni i datum izlaska za Cyberpunk 2077 ostaje 17. septembar ove godine. U izveštaju kojim je objavljenja odlična prodaja igre Witcher 3 za prethodnu godinu, navodi se da je finansijska situacija kompanije izuzetno dobra i postoje resursi kojima će se prevazići bilo kakav problem.

Dobro je znati da korona virus neće uticati na Cyberpunk 2077 i njegov datum izlaska, pošto je zabrinutost fanova dosta velika uzevši u obzir odlaganje Playstation ekskluzive The Last of Us 2, potom Wasteland 3 i drugih igara. Nadamo se da će i ostali studiji uspeti da se snađu i donesu igre bez većih problema.

The post CD Projekt ne menja planove po pitanju datuma izlaska za Cyberpunk 2077 appeared first on PLAY!.

Original Article