Casio slavi 30 godina BAPE-a sa G-Shock BAPE 30. jubilarnim ekskluzivnim modelom

0
74
casio-slavi-30-godina-bape-a-sa-g-shock-bape-30.-jubilarnim-ekskluzivnim-modelom

Ako ste kolekcionar G-Shock satova i veliki fan japanskog brenda ulične mode BAPE, onda vas očekuje super iznenađenje. A BATHING APE proslavlja svoj 30. rođendan ekskluzivnom saradnjom sa G-SHOCK-om, koji takođe slavi svoj 40. rođendan.

Sat koristi model GM-6900, koji po prvi put u ovoj saradnji ima metali okvir. Ima veličinu kućišta od 53.9mm, otporan je na udarce i vodootporan do 20 ATM – uobičajene karakteristike G-Shock GM-6900 – pogodan za svakodnevnu upotrebu i sportske aktivnosti na ulici.

G-Shock-BAPE-30th-Anniversary-Exclusive-Model

Sat je prekriven BAPE CAMO dezenom, mada na vrlo suptilan način, prikazujući „bape“ i „BUSY WORKS“ na zlatnom metalnom licu. Prednje dugme na 6 časova ima slovo „B“ za BAPE. Na poleđini je logo BAPE-a za 30. godišnjicu.

Sat uključuje poseban BAPE CAMO dezen na zamenskom kaišu i dolazi u crnom koferu. Biće dostupan za preprodaju od novembra 2023. u BAPE prodavnici na određeno vreme, a kasnije i preko A BATHING APE i BAPE.COM. Takođe će se prodavati na odabranim lokacijama G-SHOCK STORE-a u inostranstvu.

G-Shock BAPE 30. jubilarni ekskluzivni model ima cenu od 275€. Imamo osećaj da će se rasprodati pre nego kažemo krivi ekser.

G-Shock-BAPE-30th-Anniversary-Exclusive-Model

Read More