Carnivores: Dinosaur Hunt

0
100

Naslov Carnivores: Dinosaur Hunt zvuči kao igra puna uzbuđenja, dočaravajući slike žestokih bitaka sa gigantskim dinosaurusima u egzotičnim, preistorijskim pejzažima. U stvarnosti je upravo suprotno – sporo, zamorno puzanje kroz monotone nivoe sa malo ili nimalo nagrada i lošim sistemo valuta koji često ometa igračev osećaj napredovanja.

Razvijen od strane Digital Dreams Entertainment, Carnivores: Dinosaur Hunt je pucačinaiz prvog lica kojaje usredsređean na lov na dinosauruse. Igrač, naoružan mapom i oružjem po njegovom izboru, mora da vreba razne vrste dinosaura bez upozorenja na njihovo prisustvo. Tada je, kao što bi moglo dase očekuje, vreme za nišanjenje i pucanje, nadamo se da ćemo smaknuti jednog od velikih gmizavaca da bi zahtevali nagradu.

Carnivores Dinosaur HuntNažalost, stvarni proces lova nikada nije toliko zabavan kao što bi izgledao na papiru. Iako postoji mapa za rad, dinosaurusi su često međusobno udalјeni ili preblizu, što dovodi do dosadnog prelaska milјama da bi naišli na jedno od stvorenja ili ih sve uplašili jednim promašenim ili neuspešnim hicem.

Carnivores Dinosaur HuntCarnivores: Dinosaur Hunt pokušava da pomogne igračima primenom sistema „disanja“, koji hipotetički omogućava igračima da vide slabe tačke na svakom dinosaurusu pritiskom na dugme za disanje dok nišane, ali čak i kada postavlјaju pucanj, to je retko efikasan potez. Umesto toga, dinosaurusu je potreban najmanje još jedan hitac za ubijanje, što bi bilo u redu, osim što ga pucanje plaši (razumlјivo), i on istrčava što je brže moguće, a rafalna vatra je mnogo manje precizna i mnogo besnija za doživlјavanje.

GamePlayOvo je važno jer je municija priželјkivani resurs u Carnivores: Dinosaur Hunt. Na svakom nivou postoji samo ograničena količina municije, a kada se iscrpi, ta posebna serija je gotova. Nikada ne postoji šansa da se dobije više, što još više frustrira kada se municija rasipa jer dinosaurus završi zaključavanjem.

Postoji oblik valute u igri koja može da se koristi za nadogradnju oružja, ali problem je u tome što se ista valuta koristi za otklјučavanje nadogradnje oružja, nadogradnje karaktera i lovačkih dozvola i nisu uvek lake za nabavku. Igrač je nagrađen valutom za uspešno ubijanje dinosaurusa i transportovanje nazad u bazu; međutim, količina za svakog dinosaurusa je često prilično niska i nedovolјna za brzo skuplјanje bodova za otklјučavanje novih nadogradnji ili licenci.

Carnivores Dinosaur Hunt

Zbog valutnih ograničenja, igrač se često stavlјa u petlјu uštede novca za otklјučavanje novih licenci kako bi zaradio više novca za otklјučavanje više nadogradnji, što je frustrirajuće, jer bez nadogradnji teško je ubiti dinosauruse, a bez ubijanja dinosaurusa nema načina za kupovinu nadogradnji.

Carnivores: Dinosaur Hunt nije sav loš. Još uvek je uzbudlјivo dostignuće smaknuti ogromne dinosauruse poput tiranosaurusa ili triceratopsa nakon što ste ih pratili, skrivajući se u grmlјu sa puškom spremnom za pucanje. Na nesreću, zamornost u lovu nadmašuje veći deo tog uzbuđenja, a sistem usporenog napredovanja često se oseća kao smetnja umesto kao motivacija da nastavite da igrate. Postoji nekoliko trenutaka za uživanje, posebno za igrače koji bi možda više voleli metodične strelce, ali Carnivores: Dinosaur Hunt i dalјe uspeva da se saplete preko vlastitih nogu, čineći da se lov na dinosauruse oseća više kao dosadan posao, a manje kao trijumfalno osvajanje ogromnih gmizavskih zveri.

Carnivores: Dinosaur Hunt was last modified: 6 jula, 2021 by Nemanja Ristic

The post Carnivores: Dinosaur Hunt appeared first on ITNetwork.

Original Article