Capcom upozorava igrače da ne igraju piratsku verziju Street Fighter 6 bete

0
51
capcom-upozorava-igrace-da-ne-igraju-piratsku-verziju-street-fighter-6-bete

Pre nekoliko meseci, Capcom je održao prvi zatvoreni beta test za Street Fighter 6, dajući igračima ograničeni vremenski period da zaigraju deo igre ranije. Neki su pronašli načine da nastave da igraju beta verziju nakon njenog isteka, nešto na šta Capcom sada upozorava da se ne radi – iako je to zaista važno samo ako želite da se takmičite na budućim profesionalnim turnirima.

Krekovana verzija Street Fighter 6 beta je već neko vreme dostupna, omogućavajući onima koji je preuzmu da nastave da igraju mali deo dostupnog sadržaja. Ova beta verzija je završena 2022. godine, ali je i danas predmet strimova uživo i YouTube video snimaka, jer je beta još uvek dostupna na zlobne načine.

Situacija je sada dostigla tačku kada je Capcom morao nešto da kaže. Iako prosečan igrač ne može biti kažnjen zbog igranja krekovane beta verzije, Capcom može zabraniti strimerima i profesionalnim igračima da se takmiče u Capcom Pro Tour-u ako budu uhvaćeni.

Od ovog trenutka, ako neko bude strimovao Street Fighter 6 zatvorenu beta verziju, to će se smatrati kršenjem kodeksa ponašanja Capcom Pro Tour-a i ti igrači se mogu smatrati nepodobnim za predstojeće sezone Capcom Pro Tour i Street Fighter League.

pic.twitter.com/t4aQmwMhLY

— Capcom Fighters (@CapcomFighters) April 28, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More