Capcom traži od igrača povratne informacije kako bi nastavio razvoj za Resident Evil VIllage

0
4

Potvratne informacije od igrača su generalno potraživane nakon što se određeni naslov pojavi u prodaji i kada protekne neko vreme, ali kada je u pitanju Capcom, to ide malo drugačijim redosledom.

Sa ciljem da najnovija igra u čuvenom horor serijalu – Resident Evil Village – bude po meri igrača, Capcom je objavio posebnu anketu u kojoj se od fanova traže povratne informacije. U anketi, igrači će davati mišljenja na osnovu ranijih iskustava sa Resident Evil naslovima, kao i na osnovu prikazanog trejlera i podeljenih detalja.

Pitanja se vezuju za očekivanja igrača od Resident Evil Village, tipa da li očekuju da će biti slična sa nekom od ranijih igara, da li će imati next-gen grafiku, inovacije i slično. U anketi se takođe traži koliko je određena informacija izazvala interesovanje kod igrača, kao i način na koji je ona prezentovana.

Na osnovu ovih informacija, Capcom će vrlo verovatno posvetiti više pažnje ka elementima igre koji najviše interesuju igrače i verovatno će određeni deo načiniti boljim(grafiku) nego što je inicijalno prikazano. Takođe, ova anketa ima uticaja na dalju pripremu promo materijala i načina na koji će on biti prikazan u budućnosti.

Iako pomalo čudna, ova odluka kompanije Capcom dolazi kao logična, pošto je ranije bilo dosta negativnih reakcija publike kada su u pitanju trejler i krajnji proizvod. Vezano za Resident Evil serijal, nakon prikaza prvog trejlera za Village stiglo je dosta komentara kako igra ne izgleda u skladu sa next-gen etiketom koju nosi, što je Capcom opravodao navodima da se radi o jako ranoj verziji, a sada vidimo da će se dodatno potruditi da igra bude baš po meri publike.

Anketu možete popuniti klikom na link u tvitu ispod.

We value your feedback.
Please take a few minutes of your time to fill out this form about Resident Evil Village.https://t.co/KW7F9TAPNs pic.twitter.com/tjkLVKilHa

— Resident Evil (@RE_Games) July 8, 2020

The post Capcom traži od igrača povratne informacije kako bi nastavio razvoj za Resident Evil VIllage appeared first on PLAY!.

Original Article