Capcom izdaje demo za Kunitsu-Gami: Path of the Goddess pred lansiranje

0
33
capcom-izdaje-demo-za-kunitsu-gami:-path-of-the-goddess-pred-lansiranje

Capcom je redovno izdavao demoe za svoje igre pred samo objavljivanje, bilo da se radi o novom Monster Hunteru, Resident Evil ili nečemu drugom. Ispred zvaničnog lansiranja igre 19. jula, Capcom je sada objavio demo za svoju predstojeću novu franšizu Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Objavljivanjem vesti, tim iz Capcoma je rekao “Isprobajte malo ovog jedinstvenog Kagura Action Strategy igre u demo verziji Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, koja je sada dostupna!”

Dostupna na PC, PlayStation i Xbox platformi, čini se da demo nema vremenska ograničenja, pri čemu izdavač navodi “ova demo verzija vam omogućava da igrate neke faze glavne igre koliko god puta želite bez vremenskog ograničenja.”

Pored demo verzije, Capcom je takođe otkrio da će jedinstvena strategijska igra sa mešavinom žanrova dobiti cool crossover sa klasičnim i omiljenim Okami serijalom – iako će igrači morati da se potrude da je dobiju.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je do sada uglavnom prošla neopaženo, a njene jedinstvene ideje izazivaju tremu kod nekih potencijalnih igrača. Zato je za Capcom bilo mudro da unapred pusti demo za igru. Biće zanimljivo videti šta igrači misle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More