Capcom će ove godine najaviti veliku AAA igru, prema glasinama

0
72
capcom-ce-ove-godine-najaviti-veliku-aaa-igru,-prema-glasinama

Od 2017. godine, Capcom je bio na odličnom putu, objavljujući veliki broj velikih AAA uspeha, uključujući Resident Evil VII, Village, RE2, 3 i 4 remakes, Monster Hunter: World, Street Fighter VI i mnoge druge. Prema poznatom Capcom insajderu, izdavač planira da otkrije “veliku” novu igru kasnije ove godine.

Poznati insajder industrije Dusk Golem je najavio nekoliko neobjavljenih igara, rekavši da zna nekoliko neobjavljenih horor igara koje ga veoma uzbuđuju i da zna skoro svaku veliku RE igru koja će biti objavljena u narednih nekoliko godina.

Curenje informacija je potom podelilo samo vesti o onome što Capcom sprema, odgovarajući na pitanje o godini izlaska Resident Evil 9, rekavši da će to biti 2025. godine. Možda je još uzbudljivije to što je Dusk Golem potom tvrdio da postoji velika Capcom igra koja će biti najavljena krajem ove godine koja će biti objavljena u jeseni 2024. godine.

Od ogromnog uspeha Monster Hunter World, fanovi su željno iščekivali direktan nastavak. Biće zanimljivo videti šta Capcom planira da najavi kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More