Capcom će nastaviti sa Resident Evil Remake izdanjima

0
69
capcom-ce-nastaviti-sa-resident-evil-remake-izdanjima

Nakon uspeha Resident Evil 2, 3, i 4 Remake izdanja, Capcom je potvrdio planove da nastavi da pravi remake više Resident Evil igara. Kompanija još nije otkrila koja će igra biti sledeća koja će dobiti tretman remakea, ali najverovatnije će to biti Resident Evil 5, sledeća glavna igra u originalnom serijalu.

Na ovogodišnjoj ceremoniji PlayStation partner nagrada u Japanu, direktor remakea Resident Evil 4, Yasuhiro Anpo (preko IGN) izjavio je da će studio na vreme otkriti svoj sledeći remake Resident Evil.

Mnogi fanovi nagađaju koju će igru Capcom izabrati za sledeći remake. Prateći trenutni trend, Resident Evil 5 bi bio najverovatniji. Međutim, spin-offovi kao što su Code: Veronica ne bi trebalo da budu odbačeni kao opcije. Postoji i mala šansa da vidimo prave, moderne rimejkove za Resident Evil 0 i Resident Evil 1. RE1 je tehnički imao remake pre nekoliko godina, ali nije ni blizu ambiciji viđenoj u remakeima RE2, RE3 i RE4 i mnogo više liči na remaster, nego na remake.

Tokom istog Q&A, producent remakea Resident Evil 4, Yoshiaki Hirabayashi, pomenuo je prednosti korišćenja Capcomove RE tehnologije za ponovno pravljenje Resident Evil naslova, implicirajući da planiraju da je koriste za buduće projekte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More