Call of Duty Warzone Mobile izlazi ove jeseni

0
72
call-of-duty-warzone-mobile-izlazi-ove-jeseni

Call of Duty Warzone Mobile će biti objavljen ove jeseni, prema rečima izvršnog direktora Activision Blizzard, Bobby Koticka. On je potvrdio vreme lansiranja dok je svedočio na sudu u sredu, tokom tekućeg sudskog slučaja Microsofta protiv Federalne trgovinske komisije SAD-a. Komisija pokušava da blokira predloženu akviziciju Activision Blizzarda od strane Xbox proizvođača u vrednosti od 69 milijardi dolara.

Warzone Mobile, koji je zvanično otkriven u septembru prošle godine, razvija se u saradnji sa Activisionovim studijima Shanghai, Beenox, Digital Legends i Solid State. “Koristeći novu ujedinjenu tehnologiju preko Call of Duty: Modern Warfare II, Call of Duty: Warzone 2.0 i Call of Duty: Warzone Mobile, igrači mogu da dele mnoge društvene funkcije i unakrsni napredak omogućavajući zajednički Battle Pass i više za povezano Call of Duty iskustvo”, rekao je Activision tada.

Ova besplatna igra se ranije očekivala da će biti objavljena širom sveta za Android i iOS uređaje 2023. godine. Pored svog glavnog battle-royale režima sa 120 igrača, Warzone Mobile će uključivati i višeigračke režime poput Dominacije i Timskog Deathmatch, koji su dizajnirani da igračima pruže dodatni način za unapređivanje svojih oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More