Call of Duty: Vanguard neće biti na E3 2021

0
32

Još jedna vest o tome šta nećemo gledati na E3 2021, a događaj samo što nije krenuo. Zvanično se još uvek ne zna ništa vezano za Call of Duty koji će izaći ove 2021. godine, osim toga da na njemu radi Sledgehammer Games.

Prema glasinama koje su se ranije pojavile, ovogodišnji Call of Duty serijal vraća u period Drugog svetskog rata i nosiće naziv Vanguard. Novi niz glasina sada otkriva da igra neće biti zvanično predstavljena tokom E3 događaja kroz par dana, već Activision teži ka nekom kasnijem datumu.

Uz glasine o tome da igra neće biti na E3 2021, stiglo je i obaveštenje da se Activision sprema da Warzone ove jeseni prenese u okruženje Drugog svetskog rata sa potpuno novom mapom. Slično kao što je učinjeno sa prošlogodišnjim Cold War.

Što se same zvanične najave tiče, ona će se najverovatnije odigrati negde u avgustu, septembru i vrlo je moguće da će se ona odigrati kroz Warzone, a ne u standardnom formatu.

Pucačina o Drugom svetskom ratu uopšte neće manjkati, jer CoD prati tu tematiku, dok se novi Battlefield njome neće baviti, već ide u budućnost.

The post Call of Duty: Vanguard neće biti na E3 2021 appeared first on PLAY!.

Original Article