Call of Duty prelazi na kampanje sa otvorenim svetom

0
63
call-of-duty-prelazi-na-kampanje-sa-otvorenim-svetom

Iako je Call of Duty: Modern Warfare 3 lansiran sa široko hvaljenim multiplayer modom, njegova single-player kampanja ostavila je mnogo toga da se poželi. Kampanja je napustila strukturirane misije prethodnih COD kampanja i umesto toga se opredelila za ‘open world misije’. Sada se čini da ovo neće biti jednokratna pojava.

Ako ste tip osobe koji bi svake godine igrao kroz filmsku kampanju Call of Duty, možda ćete biti razočarani budućim izdanjima. Prema Insider Gaming, Activision će ‘prihvatiti’ open world COD kampanje u budućnosti, počevši sa Black Ops Gulf War.

Očigledno je da će biti integrisane neke linearne misije, pa možda developeri gledaju prema nečemu poput Halo Infinite, koji je imao lep miks open-world/linearnih misija kroz svoju single-player kampanju, iako je to takođe dovelo do mnogo vrlo sličnih nivoa, pa će diferencijacija biti ključna.

Izveštaj navodi da će se nova open world kampanja odvijati više kao Far Cry igra, nego kao tipično Call of Duty single-player iskustvo. Igrači će moći da koriste vozila i brzo putovanje da bi se kretali po mapi i imaćete tim sa sobom, tako da nećete lutati otvorenim svetom potpuno sami.

Nema sumnje da ćemo videti više curenja informacija o ovome u narednim mesecima, sa Black Ops Gulf War planiranim za izlazak krajem 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More