Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Spremite se za dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dela Call of Duty franšize, jer potpuno prerađeni Modern Warfare izlazi 25. oktobra! Ovaj naslov koji izdaje Activision, a potpisuje Infinity Ward ubacuje igrače u moderan sukob, gde odluke u deliću sekunde mogu uticati na globalni balans sila. Novi Modern Warfare ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko single-player iskustvo, multiplayer pun akcije i novi co-op mod.

MW Reveal 02 wm Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Ovo je potpuno novi Modern Warfare u svakom pogledu – iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gde su pravila borbe propilično zamagljena i siva. Igrači će moći da igraju kao pripadnici različitih internacionalnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu, a radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima, tako i na Bliskom istoku.

MW Reveal 04 wm Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Modern Warfare donosi cross-platform igranje od starta na PC računarima i konzolama što je zaista velika novina. Zatim, napušta se klasični season pass sistem i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatno dostupni svim igračima. I to nije sve!

MW Reveal 05 wm Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Modern Warfare ima popuno novi endžin igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo i gameplay. Nova tehnologija koristi materijale bazirane na fizici, novi rendering sistem, volumetrijska svetla, 4K HDR i podršku za DirectX Raytracing (samo na PC računarima) kao i novi način kako GPU prikazuje geometriju. Tu su i modovi spektralnog renderinga za situacije kada morate da koristite infracrvene senzore toplote, ili u slučajevima korišćenja sistema noćnog vida. Konačno tu je i novi sistem uklapanja oblika koji će pružiti bolje animacije karaktera, a prisutna je i podrška za Dolby ATMOS na platformama koje ga podržavaju.

MW Reveal 03 wm Call of Duty; Modern Warfare stiže 25. oktobra!

Call of Duty: Modern Warfare će globalno biti dostupan od 25. oktobra 2019. godine na Playstation 4, Xbox One i PC platformama. Na PC-u ćete moći da novi Call of Duty igrate samo preko Blizzardove Battle.Net platforme. Ono što je interesantno jeste da ako pre-orderujete Modern Warfare odmah dobijate prestige token koji možete iskoristiti u Black Ops 4.

Original Article