Call of Duty: Modern Warfare dobio dve nove mape

Svega dve nedelje nakon izlaska, novi Call of Duty je već dobio prve dodatne multiplayer mape – od kojih je prvu, nazvanu Shoot House, moguće igrati u 6-na-6 modovima, a drugu, poznatiju kao Krovnik Farmland, isključivo u 32-na-32 Ground War modu.

I što je najbolje od svega, obe mape su vrlo zabavne za igranje. Shoot House je manja i dinamičnija od novih mapa, dok nam se Krovnik Farmland dopao još i više, jer nas, baš kao i druge Ground War mape, podseća na Battlefield u kojem možemo uživati u vrhunskom Modern Warfare napucavanju – ovaj put na prostranim livadama na ogromnoj farmi, prošaranoj ponekom kućom, kolibom i skladištem za kojekakve useve.

Pored mapa, prvi veliki update za Call of Duty: Modern Warfare je doneo i Hardpoint, novi igrivi mod u kojem timovi svako malo pokušavaju osvojiti i kontrolisati nove lokacije na mapi. Naravno, Infinity Ward nije zaboravio ni na probleme sa balansom, pa su tako u ovom updateu smanjili efektivni domet zloglasne 725 sačmarice, da bi nekoliko dana kasnije objavili još jednu zakrpu za igru, koja između ostalog mijenja spawn sistem i kontrolne tačke na mapi Piccadilly Circus.

Call of Duty: Modern Warfare dobio dve nove mape was last modified: novembar 22nd, 2019 by ITN Team

The post Call of Duty: Modern Warfare dobio dve nove mape appeared first on ITNetwork.

Original Article