Call of Duty Modern Warfare 3 će koštati punih 70 dolara

0
78
call-of-duty-modern-warfare-3-ce-kostati-punih-70-dolara

Activision je potvrdio prve detalje o ceni za Call of Duty Modern Warfare 3.

Pred planove da otkrije igru kasnije ove nedelje, predstavnik izdavača je rekao za Charlie Intel da će ovogodišnji naslov u serijalu biti sa punom cenom.

“Kao što je navedeno u brojnim kvartalnim konferencijskim pozivima Activision Blizzard grupe, Modern Warfare III je premium izdanje”, rekli su. “Biće cenovno odgovarajuće po ceni od 70 USD.”

Nakon niza curenja informacija, Activision je zvanično najavio Modern Warfare 3 prošle nedelje. Biće objavljen 10. novembra 2023. godine za PC, PlayStation i Xbox konzole.

U februaru, Bloomberg je tvrdio da je Activision prvobitno planirao da objavi veliko proširenje za Modern Warfare 2 iz 2022. godine ove godine, ali da se DLC pretvorio u punu igru.

Citirajući ljude upoznate sa projektom, tvrdio je da je cilj Activisiona za novi Call of Duty bio da napravi igru koja se oseća “kao samostalno, puno-cenovno izdanje i takođe kao proširenje Modern Warfare II”.

Activision je nedavno detaljno opisao kako će igrači moći preneti većinu svog prikupljenog sadržaja iz Modern Warfare 2 u Modern Warfare 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More